Forum of Hellenistic and Roman Philosophy tisztelettel meghívja Önt következő, 2021. szeptember 30-i, 18.00-kor kezdődő szemináriumára: Prof. Sir Richard Sorabji (University of Oxford) An application in time of pandemic of the ancient Stoics' social oikeiōsis (affiliation) to other humans címmel.

Az előadáshoz az alábbi linken, regisztráció után lehet csatlakozni:

https://zoom.us/meeting/register/tJYlcuuuqTotE93w3eZW4JaGkBtoc9Qmlqfu

Forum of Hellenistic and Roman Philosophy egy olyan új platform, amely a hellenisztikus és római filozófia tanulmányozásának szenteli a figyelmét. A fórum célja, hogy a hellenisztikus és római filozófiával foglalkozó, tapasztalt és fiatalabb tudósokat a világ minden tájáról összekösse, hogy új kutatásokat mutasson be ezen a területen, véleménycserének nyújtson teret és új megközelítéseket teszteljen a hellenisztikus és római kori filozófiai szövegek olvasása során. A fórumot Németh Attila (BTK Filozófia Intézet) és Georgia Tsouni (Department of Classics, University of Crete) üzemeltetik.

További információért, kérjük, látogasson el a fórum weboldalára vagy Facebook-oldalára, további kérdés esetén pedig keresse a szervezőket, Németh Attilát és Georgia Tsounit az alábbi e-mail címen.